USR Brasov dezmat pe banii membrilor de partid si ai Statului Roman

           

Cele comunicate de Asociatia noastra in urma cu cateva luni si anume ca 10 - 20 de smecherasi de la USR Brasov,  fac ce vor cu banii a zeci de mii de membrii pare sa se confirme . Astfel deputatul Tudor Benga caruia puterea se pare ca nu i-ar fi luat mintile, a confirmat faptul ca din banii membrilor de partid se plateste chiria “prietenei” domnului Colliban.

Alti membrii ne-au sunat sa ne comunice faptul ca tot USR plateste si cazarile din concediile familiei Colliban,  inregsitrate ca “deplasari in interes de serviciu”.

Surse anonime, securistii din spatele nostru ne-au comunicat insa si cifrele exacte platite firmelor de propaganda ale domnilor Hossu (zis si Boghiu) si Maciuca ( zis si numai resist, sau Electra Ghiza) din anul 2020 incoace.

Poate 4000-5000 de euro pe luna pentru niste postaci nu vi se pare o suma mare, dar incasate timp de 2 ani rezulta niste sume. Cu toate acestea acele firme sunt pe pierdere sau pe profit foarte mic.

Anual partidul plateste catre aceste firme  respective ONG-uri USR-iste urmoatoarele sume :

 • Internet Retailing Office SRL adimistrator Hossu Radu 32400euro/an
 • Best Learn Consulting SRL asociat Adriana Miron 27000 euro/an
 • Asociatia Culturala Fanzin 30000 euro/an
 • Asociatia Kogaion 80000 euro/an
 • Asociatia Romano-Civica 67000 euro/an
 • Asociatia Amural 20000 euro/ eveniment
 • Asociatia Hera 20000 euro/eveniment
 • Asociatia Ingrijirea Casa incaseaza circa 260000 euro/an de la diverse primarii din judetul Brasov.

 

 “Oamenii noi” adusi de USR se pare ca au aceleasi metehne ca oameni vechi din politica romaneasca,  incercand in cei 4 ani de cand sunt la butoane in Primarie si isi faca un rost in viata nu numai prin atriburi directe  dar si furand de la propriul partid.

Mentionam ca Asociatia noastra a cerut in urma cu cateva luni cand am inceput sa primim astfel de zvonuri de la  USR Brasov sa ne comunice detalii ce ar trebui sa fie publice cu privire la banii primiti de partid,  insa acestia au refuzat categoric. Din acest motiv Asociatia noastra s-a adresat instantei pe modelul deja brevetat de Curtea de Apel Bacau.

Anexez

 1. Articol NEWS Brasov in care un deputat USR vorbeste pentru prima data despre platile facute de USR pentru chiria amantei primarului.
 2. Solicitare catre USR pentru a  comunica sumele incasate, respectiv cele cheltuite, cnf legilor in vigoare.
 3. Articol de presa despre o actiune similara in urma careia USR Bacau a fost obligata sa puna la dispozitia presei cheltuielile si veniturile

 

 

 

JoomlaMan