Sens Unic in Scheii pe comanda si pe nervii brasovenilor!

Coliban pregateste Sens Unic pe Strada Piatra Mare doar pentru a scăpa basma curata in cazul unui incendiu

 


Astfel în data de 16.04.2024 Autorizația de construire nr. 373/2022  emisă de Allen  Coliban pentru Allen  Coliban pentru imobilul din  strada Piatra Mare nr. 56 urmează să fie desființată definitiv chiar dacă în mod fictiv după ce a pierdut fondul, acesta a înstrăinat imobilul către concubina sa Camelia Clem.

Spunem acest lucru deoarece avizul emis de Directia Judeteana de Cultura Brasov este desființat definitiv dovedindu-se că acesta a fost emis  în urma unei conivențe dintre  primaria  Brașov și Directia Judeteana de Cultura Brasov,iar conform prevederilor Legii nr. 422 /2001 în Zona Protejată o autorizație de construire nu poate fi legală fără un Aviz din partea Directia Judeteana de Cultura.

 


Din păcate pentru Allen Coliban și pentru Primăria Brașov alături de multiple alte ilegalități cum ar fi lipsa Avizului din partea Agenției  pentru Protecția Mediului, lipsa spațiului verde instanța a reținut in Dosarul 4096/62/2022 ca  s-au propus falsuri  în ceea ce privește acest spațiu verde /  faptul că înălțimea  clădirii față de clădirile învecinate respectă PUG-ul Brașovului aceasta având 4 m / instanța mai reținut si faptul că datorită consolei peste domeniul public la modul în care se desfășoară acum circulația în dublu sens practic ar fi blocat accesul autospecialelor ISU.

Acesta este motivul pentru care din câte ne au comunicat sursele noastre din primărie domnul Allen  Coliban pregătește instituirea sensurilor unice pe străzile Piatra Mare și Cetinii pentru ca în cazul unui incendiu în Schei Brasovului  să nu fie acuzat că acesta ar fi din cauza casei pe care și-a autorizat-o ilegal el pentru el. 

JoomlaMan