Scripcaru Georgica infractor si in acte?


Invitatie participare:

Scripcaru Georgica infractor si in "acte" ? 

Asociatia “Salvam Circulatia in Scheii Brasovului”  are placerea de a va invita in data de 20.04.2021,  sa fiti alaturi de membrii Asociatiei noastre  si de Primarul Scripcaru la Tribunalul Brasov in dosarul nr.1725/62/2021  in care membrii Asociatiei noastre au reclamat  faptul ca D.N.A tergiverseaza singurul dosar in care Georgica s-ar duce alaturi de alte celebritati ale Romaniei precum:  Radu Mazare, Sorin Blejnar , Liviu Dragnea… adica acolo unde ii este locul.

In fapt,  exista multe voci ce sustin ca ca D.N.A Serviciul Teritorial Brasov nu isi da toata silinta pentru a rezolva dosarul in care fostul primar al Brasovului este acuzat ca a incalcat acelasi articol de Lege,  mai exact Art.1 din OUG 26/2012 de sute de ori  prejudiciind Bugetul Primariei Brasov cu milioane de euro .

Prin OUG 26/2012 s-a stabilit ca Primarii nu pot angaja Case de Avocatura fara a avea un HCL prealabil pentru fiecare dosar in parte .

Georgica al nostru a respectat Legea in anii 2013-2014, iar  in intervalul 2015-2018 s-a gandit sa nu o mai respecte confundand Bugetul Primariei Brasov cu bugetul Societati sale S.C  Buruienesti S.R.L.

 Astfel s-au platit milioane de euro din bugetul Primariei unor case celebre de avocatura din Brasov printre care ii reamintim pe domnul Adrian Rusu si Nicolae Vrancean.

Din pacate, practica la nivel de tara este unitara, Curtea de Apel Cluj condamnand pe Primarul din Sighetul Marmatiei pentru ca incheiase doar un singur contract cu incalcarea Art.1 din OUG 26/2012. De acelasi tratament a avut si Presedintele Consiliului Judetean Tulcea .

In mod ciudat D.N.A Serviciul Teritorial  Brasov , dupa ce s-a grabit cu trimiterea in judecata a fostului Primar , Georgica,  in dosarul in care acesta, chipurile, ar fi santajat o firma pentru a indeparta monitoarele din autobuzele R.A.T Brasov, in acest dosar in care pe Georgica il asteaptau ani grei de inchisoare pare sa nu aiba aceiasi vitalitate.

Va asteptam in numar cat mai mare la Sedinta de Judecata ce va fi publica, cu rugamintea de a nu uita sa veniti cu mastile aflate in dotare.

JoomlaMan