Hotararile judecatoresti sfidate dupa bunul plac al USR-istilor - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

Primarul USR-ist al Orasului Brasov sfideaza hotararile judecatoresti definitive nu emite certificatul de edificare!

 

Primaria Brasov obligată de instanta sa emita certificatul de edificare pentru un bloc construit în noua zona rezidentiala a cartierului Tractorul. Avocații dezvoltatorului ii acuza pe edili ca tergiverseaza in continuare litigiul.

Curtea de Apel Bucuresti a confirmat luna trecuta hotararea Tribunalui București prin care a admis cererea reclamantei – Societatea Blue Residence SRL – si a dispus obligarea Primariei Brasov de a emite certificatul de edificare pentru imobilul cu regim de înălțime P+2+M situat strada Eugen Jebeleanu din cartierul Tractorul.

In consecinta, Primarul Orașului Brașov probabil din dorința de a se răzbuna pe administratorul societății ce l-a  reclamat  la DNA în mai multe dosare Dl .Allen Coliban  își sfidează proprii alegători  eliberând un certificat de edificare în bătaie de joc pe numele fostului proprietar  fără a se gândi la simpli promitenti cumpărători.

Ca urmare al acestui act, proprietarii sau o parte din locatari si-au manifestat intentiile in a organiza un protest oraganizat, sau mai exact adunare publica pasnica, dupa cum umreaza:

 

 

 

JoomlaMan