Primaria Brasov: Allen Coliban, primarul ”facebook” amendat si penalizat

Delir in grup sau noile aventuri ale lui Pinochio :

 

actualizare stire initiala 

actualizare 26.07.2021:

 

PLANGERE PENALA impotriva primarului "facebook" alias Pinochio cit si impotriva unui grup de suflet al USR-ului, mari boieri/consilieri locali mari, care au votat angajarea unor servicii de consultanță și reprezentare juridică din partea unor avocați, în condițiile în care litigiile vizate privesc fie:

  • neexecutarea culpabilă de către Primarul Municipiului Brașov, numitul Allen Coliban, a unor hotărâri judecătorești definitive;
  • inlocuirea unor Consilieri Juridici ce tocmai castigasera un dosar pe fond cu o casa de avocatura platita pe bani publici, in conditiile in care la fond, Primaria fusese deja reprezentata de Consilieri Juridici, dovedind prin aceasta ca nu existau motive temeinice si jutificate pentru angajarea unei case de avocatura.

faptă prevăzută și pedepsită de art. 132 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 297 alin. 1 Cod penal;

vezi plangerea penala:

 

vezi proiectul de hotarare al consiliului:

vezi referatul aici:

 

 

 

actualizare 21.07.2021:

 Primarul "facebook" alias Pinochio contraataca: dupa ce a emis documente in fals pentru a da impresia ca a pus in executare Hotarari Judecatoresti, acum vine si solicita consilierilor locali sa angajeze avocati, PLATITI DIN BUGETUL LOCAL BRASOV, sa-l reprezinte IN NUME PROPRIU !

vezi documentul in format pdf:

 

 

data articol: 05.06.2021

Dupa modelul de delir al primarului Clotilde Armand, primarul "facebook", cu doua facultati pe genul dottore Ponta Victor, sustine ca Tribunalul Bucuresti (vezi decizia mai jos) l-a taxat cu o penalizare de doar 15.000 euro, in realitate mult mai mare, ca urmare a unei actiuni generate de "mafioti".  Oare sunt mafioti pentru ca nu au contribuit la bugetul USR/personal cu suma de 200.000 euro?

Ne intrebam oare daca primarul "facebook" a citit decizia si daca cumva afirmatiile sale, vezi mai jos postarea, atribuie Tribunalului Bucuresti calitatea de parte a acestui grup de  "mafioti"????

Tribunalul Bucuresti - Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Dispune sancţionarea Primarului Municipiului Braşov cu amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, începând cu data de 12.12.2020 şi până la executarea obligaţiei prevăzută în titlul executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 502/10.02.2020, rămasă definitivă prin Decizia civilă nr. 2175/12.11.2020 a Curţii de Apel Bucureşti. Obligă Primarul Municipiului Braşov la plata către reclamant a unei penalităţi de 1.000 lei pe fiecare zi de întârziere, începând cu data de 12.12.2020 şi până la data îndeplinirii obligaţiei prevăzute în Sentinţa civilă nr. 502/10.02.2020. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată constând în onorariu avocat. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 01.07.2021.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    01.07.2021” , se arată pe portalul instanței.

 

 

vezi postarea si afirmatiile primarului "facebook"


 

 

JoomlaMan