Primar Brasov Allen Coliban autorizatie ilegala in cartierul Șcheii Brașovului

Are voie primarul Brașovului să fie mai înalt decât vecinii?!?…

sursa: argumentul.ro 

Astăzi, după trei amânări, Tribunalul Brașov urmează a se pronunța cu privire la posibilitatea de a se mutila sau nu Scheiul. Mai exact, Tribunalul Brașov se pronunță asupra legalității autorizației de construire emisă de către primarul Allen Coliban pentru persoana fizică Allen Coliban.

Din câte am înțeles, acest lucru nu ar fi foarte greu în condiții în care prin PUG Brașov se specifică faptul că nicio clădire nu poate avea o înălțime mai mare de 0,5 metri față de clădirile învecinate. Ori casa moștenită de către domnul Coliban, actualmente având o mansardă falsă și cu o supantă falsă, pare să fie mai mare cu aproximativ 6 m, față de clădirile învecinate.

Încă de pe acum, este foarte vizibil faptul că această clădire este cu 3 metri mai înaltă față de casele învecinate.

De asemenea așa zisa mansardă construită de Coliban nu se înscrie sub nicio formă în „podul existent anterior”.

Din cîte se pare, marele apărător al Schei-ului, nu respectă nici procentul minim de 25% din spațiul verde prevăzut în PUG-ul Brașovului și nici pe departe cel de 50 de procente pe care le-a aprobat prin propriul regulament de construire pe dealuri.  

Așadar, astăzi vom afla dacă instanțele de judecată din Brașov sunt independente sau sunt subordonate politicului.

Vom afla dacă, autorizația de construire a domnului Coliban, emisă cu puțin timp înainte de celebra „dezbatere publică” de la Sala Patria, este legală și dacă în curând vom putea să întâlnim în Schei, clădiri cu câte trei - patru etaje.

JoomlaMan