Prefectul Judetului Brasov - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

Prefectul Judetului Brasov pus in situatia de a respecta legea sau in situatia de a-l amenda  pe noul candidat al PN(D)L la alegerile din Brasov

            Transformarea parcarilor de langa Primaria Brasov in spatiul verde ce a iscat atatea polemici in cursul lunii aprilie 2020, se pare ca a fost facuta in baza unei Autorizatii ilegale. Nu o spunem doar noi ci o scrie I.S.C. Brasov, organ al statului ce verifica legalitatea  Certificatelor de Urbanism si Autorizatiilor de Construire emise de catre Primaria Brasov.

            Mai exact, Primarul orasului Brasov a cheltuit bani publici pentru a executa lucrarile de demolare a parcarilor iar ulterior de construire a spatiului verde in baza unei autorizatii ilegale iar cat de curand va trebui sa cheltuiasca alti bani pentru a reconstrui parcarile. Singura sansa de a scapa basma curata pentru actualul edil este sa ceara Prefectului sa nu respecte legea si sa nu atace in Instanta Autorizatia de Constructie  pentru care I.S.C Brasov a stabilit deja ca este ilegala.

            Ce este si mai trist este faptul ca si de aceasta data convenienta Allen Coliban –George Scripcaru iese din nou la iveala, practic USR Brasov multumindu-se in aprilie sa agite opinia publica pentru a mai castiga ceva voturi fara insa sa ceara aplicarea legii si anume un control al I.S.C Brasov lucru facut doar de Asociatia noastra.

Mentionam faptul ca Asociatia noastra a sesizat Prefectul Orasului Brasov sperand sa aplice legea chiar daca este vorba despre candidatul PD(D)L la Primaria Brasov.

(Anexez raspuns ISC Brasov)

                                                            

JoomlaMan