Primarul orasului Brasov:

Pentru cine bat clopotele, Georgele?

Incepand de astazi 17.09.2020, o sa prezentam mai multe abuzuri, insotite de documente, ce dovedesc ca, “moldoveanul nostru” este un baiat inteligent, cunoscand rezolvarea probelemelor sale penale.

 

Astfel, cu incalcarea Legii 350/2001, acesta a emis Certificat de Edificare pentru cladirile din complexul Kasper-Immochan, cu toate ca, acestea fusesera declarate ilegale, ba chiar i se comunicase ca nu corespund receptiei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite de catre AMANTA 2, doamna Kasper.(Vezi raspuns I.S.C)

           

In mod normal, Prefectul legal sesizat de catre I.S.C, trebuia sa atace aceste Autorizatii de Construire in Instanta,  lucru ce le-ar fi suspendat de drept,  dar domnul Rasaliu, propus candva pe listele PDL Brasov chiar de Georgel, nu a facut-o.

 

Gurile rele spun ca, ar fi un pic de trafic de influenta de la Georgel al nostru.

 

Si tot un pic de trafic de influenta, s-ar fi facut si asupra Politiei Locale, ce, in mod normal, ar fi trebuit sa dispuna oprirea lucrarilor, atunci cand, in loc de cladiri Demisol+P+5, s-au construit cladiri Subsol+P+8 (Vezi autorizatie demisol+P+5).

 

Prin aceasta, Georgica al nostru, a dovedit ca, este si liderul de facto al PSD-ului si Seful Politiei Locale.

 

Ulterior, pentru ca totul sa fie ca la carte, Georgica al nostru si-a traficat influenta si pe langa Arhitecta Sefa, ce a avizat favorabil, contrar cu OUG 7/2011, PUZ-ul Immochan, prin care aceste cladiri  erau introduse in legalitate, cu toate ca, deja erau construite ilegal cu 8 etaje in loc de 5 etaje, cat erau prevazute in Autorizatia de Construire, nerespectarea Autorizatie fiind vizibila din avion. (vezi poze cladiri 8 etaje inainte cu cateva luni de aprobare PUZ 8 etaje)

 

Tot un pic de trafic de influenta, pare sa fi facut Georgica si asupra vesnicului sau Prefect/Sub Prefect/Sef de la Mediu, Bancila ce, conform legii, nu putea emite aviz de mediu pentru cladirile construite ilegal.

 

Tot trafic de influenta, este si asupra sefului regional al I.S.C, Tiberiu Ilie, care, atunci cand a descoperit PUZ-ul Immochan, in loc sa ceara Prefectului sa il atace in Instanta si sa il suspende, i-a cerut “corectarea” acestuia, lucru pe care Legea 350/2001 nu il prevede, deoarece un PUZ ce a fost in dezbatere publica nu mai poate fii corectat. (Vezi raspuns ISC Puz Immochan si raspuns Minister)

 

Un pic de trafic de influenta, pare sa se fi facut si pe langa Consilierii Brasoveni, care  au votat PUZ-ul Immochan, in luna Septembrie 2017,  prin care, cladiri construite ilegal cu 8 etaje in loc de 5 etaje, au fost introduse in legalitate prin PUZ. (Vezi HCL aprobare Puz)

Gurile rele spun ca,  si celor de la USR Brasov, li  s-a spus sa nu deschida acest subiect in Brasov, lucru ce s-a si intamplat, Allen Coliban nepomenind nimic in atacurile sale, despre aceasta problema.

 

De asemenea, celor de la I.S.U si Politiei Locale, li s-a cerut, sa nu observe, ca in loc de demisol in realitate s-au construit subsol, ce ar fi trebuit sa aiba in loc de Autorizatie de Construire, un aviz de la I.S.U si cu totul alte masuri din punct de vedere legal.

 

Toate aceste fapte, au fost sesizate Organelor Abilitate, inclusiv filmarile cu domnul  Georgica si doamna Kasper la cumparaturi, insa, aceste incalacari ale Legii 350/2001 si  Legii 50/1991, facute de Primarul Orasului Brasov, in scopul obtinerii de foloase necuvenite de catre AMANTA 2, nu par sa ii intereseze pe procurorii Brasoveni.

JoomlaMan