Drujbistu’ Brasovului in continuare Sef la Mediu - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

Drujbistu’ Brasovului in continuare Sef la Mediu


Poluarea in Brasov risca sa atinga nivelul maxim din ultimii 50 de ani in urmatoarele doua saptamani.

Dupa ce in ultimii ani, a avizat favorabil taierea pe ras a sute de hectare de padure, seful de la A.P.M Brasov se opune avizarii celulei 4 de la groapa ecologica.

Epopeea lui Bancila la conducerea Agentiei de Protectie a Mediului Brasov continua chiar si dupa schimbarea Ministrului Mediului, respectiv Primarul Orasului Brasov. Astfel, cel supranumit ghiocelul lui Scripcaru continua sa fie sef la A.P.M Brasov, chiar daca de la el putere a stabilit ca, Go-Gorita lui Scripcaru, proiect prin care in rezervatia naturala Tampa se propunea taierea pe ras a 11 ha de padure insumand cca.8.000 de arbori, nu are nevoie de studiu de impact. Vezi documente si dovezi in format pdf: click aici

 

Ulterior, ghiocelul lui Scripcaru, a stabilit ca Sala Polivalenta (alt vis al odiosului propusa spre construire in plina mlastina) , nu are nevoie de studiu de impact:

 

Probabil aceste incalcari sucesive ale Legii 292/2018, il califica pe drujbistul sef sa se mentina in continuare pe postul de Director A.P.M Brasov.

Se pare ca papusa plimbata de la Mediu la Prefectura si inapoi (dupa interesele papusarului sef), tine neaparat sa incurce actuala conducere a Brasovului, refuzand sa elibereze Acordul de Mediu pentru celula 4 de la groapa ecologica administrata de Fin-Eco in conditiile in care din declaratiile celor de la groapa celula 3 este aproape plina .

Asociatia noastra a formulat o petitie catre Ministerul Mediului prin care ii ceruse Ministrului sa dispuna masurile legale si sa il opreasca pe domnul Bancila pana cand nu este prea tarziu existand riscul ca in curand (daca domnul Bancila mai ramane director la A.P.M Brasov) in rezervatia naturala Tampa, Stejeris sa cultivam cartofi iar Brasovul in intregul sau, sa fie a doua Glina.

JoomlaMan