drept la replica a unui investitor local Brasov - pentru Allen Coliban primar Brasov

scrisoare deschisa - pentru Allen Coliban in urma declaratiilor acestuia

- vezi mai jos declaratiile lui Allen coliban -1)   În primul rând vreau să specific încă de la început că :

-        nu am nici un antecedent penal ,

-        nu am făcut niciodată afaceri cu Statul  nici eu si nici firmele pe care le administrez cât și faptul că

-        nu sunt de acord să dau șpagă către primării pentru a mi se autoriza proiectele, motiv pentru care  societățile al  caror administrator sunt  se judecă în peste 200 de procese din București, Brașov, Vâlcea, Constanța procese pe care le câștig în proporție de 95%.


2)    În urmă cu șapte ani am cumpărat mai multe terenuri construibile reglementate în acest sens prin PUZ-uri  ale Statului  situate între Schei și Calea Poienii , terenuri pe care prin  PUZ  erau prevazute drumuri , care apoi econform PUZ-urilor  și  HCL 224/2006  trebuiau săpate și cedate gratis primăriei ,  așa cum s-a întâmplat și în zona Tractorul cu toate drumurile ( zeci de kilometri ) .


3)     Am făcut acest lucru însă la un moment dat un domn numit Hossu ( cu pupilele cam dilatate)  mi-a comunicat că este membru al USR  și că dacă nu îi achit o sumă importantă de bani cu multe zero- uri (200.000 euro ) ca sponsorizare pentru partid  vor face circ și îmi vor bloca proiectul.

         L-am poftit frumos afară din teren și am sesizat DNA Serviciul Teritorial Brasov  ce din păcate a dispus soluția de clasare deoarece chipurile bani erau ceruți pentru partid și nu pentru sine.
        De aici si abuzurile administratiei USR  in ceea ce ma priveste  ,domnul Hossu  devenind  intre timp  amantul de serviciu al doamnei viceprimar Flavia Roza Boghiu.


4)   Sunt nenumăratele procese pe care le am cu Primăria Brașov procese pentru care există cca. 35 de hotărâri definitive pronunțate de Curtea de Apel București, unde este sediul societății și unde ne judecăm.


5)    Din păcate de când a ajuns  primar ,  domnul Coliban probabil suparat pe faptul ca nu am vrut sa sponsorizez USR cu 200.000 Euro  refuză să aplice legea si sa pună în aplicare hotărârile definitive eliberând certificatele de urbanism ce nu respectă aceste hotărâri.


6)     Singurul " antecedent penal " daca poafe fi numit asa este acela în care un procuror certat cu legea din Brașov pentru aceeași faptă pentru care anterior  fusesem amendat cu contravenție  ( pentru ca depozitasem săpăturile pe domeniu public )  s-a gândit el să mă trimită în judecată unde domnul Coliban falsificator de profesie  (stim cu  toții că și-a falsificat chiar pe site- ul Senatului diploma obținând o clasare de la DNA de la prietenul său domnul procuror Dancă George  ce acum câțiva ani îl ridica de pe jos de la petrecerea de la Văliug)  comunicase in mod fals ca s-a  săpat într-o zonă protejată.

           Această trimitere in judecată a fost desființată definitiv de instanță în dosarul numărul   13756/197/2020  (Curtea de Apel Brasov)   stabilind instanta ca terenul meu nu se afla intr-o zona protejata asa cum sustinuse USR  ,   eu formulând și o plângere la DIICOT  pentru falsificarea  PUG-ului   Brașovului împotriva găștii infracționale ce conduce din pacate si acum  Primăria Brașov.


 În accepțiunea mea penal este cel care:

A)   Fără acordul Consiliului Local , cu încălcarea codului administrativ permite folosirea patrimoniului privat catacombele Brașovului de către asociația Amural care la alegeri lipea afișe împreună cu cei de la USR.

B)    Cel care trimite interpusi sa ceara bani pentru  USR pentru a nu face scandal ( vezi scandal American Dream din anul 2017 ce a blocat construirea unor cladiri cu 3 etaje si tacerea USR de la inceputul anului 2018 cand a inceput construirea proiectului de peste deal din Dealu Spiri nr. 27, aflat la nici 300 metri , proiect cu 6 etaje supraterane  ).

C)   Nu sunt eu acela care santajez firmele private pentru a indeparta personalul de conducere si a numii in conducere colegi  de ai mei de scoala

D)   Cel care   după dezastrul de la Colectiv unde au murit sute de oameni inclusiv prieteni  buni de ai mei ,  trimite oamenii în catacombele Brașovului, subsoluri practic din punct de vedere legal  , știind că acestea nu au aviz  de funcționare la ISU.

E)    Cel care după ce s-a lăudat și a venit respectiv  câștigat alegerile cu sloganul „   fără penali în funcții publice „  iar dupa  a numit-o pe Adriana Miron condamnată definitiv pentru abuz și fals Administrator public al orasului  , bătându-și joc de toți ce l-au votat și bătându-și joc de toți brașovenii și niciodată nu au fost conduși de o penală condamnată definitiv pentru abuz și fals.

F)    Nu eu sunt acela care cu încălcarea Codului administrativ (   lucru reținut prin hotărâre  judecătorească definitivă nr. 459/R/ 25.08.2022 a Curtii de Apel Brasov)  ,  atunci când am plecat în concediu am numit o condamnată definitiv pentru abuz și fals  pentru a-mi ține locul primarului încălcând hotărârea Consiliului Local ce îl alesese pe viceprimarul Sebastian Rusu conform prevederilor legale pentru a ocupa funcția de primar.

G)   Nu eu sunt acela care am fost exmatriculat în anul patru de la Politehnică însă mi-am falsificat declarația ,  postând pe site-ul Senatului României că „ am absolvit”  două facultăți printre care și cea de Politehnică rugându- l  ulterior  pe prietenul meu Dancă George ( fost procuror DNA Brașov ) să claseze dosarul.

H)   Nu eu sunt acela care am ascuns în declarația de avere că sunt membru fondator al asociației Scotch Club pentru a le propune consilierilor să aloce o sumă de 4 milioane RON către această asociație.

I)      Nu eu sunt acela care mi-am emis si prelungit ilegal Certificat  de Urbanism și mi-am emis  Autorizație de Construire  în  8  zile ( AC 373/2022)  pentru o clădire în zonă protejată Scheii Brasovului  fără PUZ  , pentru ca proiectul să nu fie analizat de Comisia de urbanism și Consiliul Local respectiv fara aviz de la mediu pentru ca proiectul nu respecta procentul minim de spatiu verde de 25% prevazut in PUG Brasov .

J)     Nu eu sunt acela care am falsificat planșele PUG  Brașov pentru a-l trimite pe Kehaiyan  în judecată , fals dovedit de instantele de judecata ce au desfintat aceasta solutie data de un procuror USR-ist .

K)   Nu eu sunt acela care am falsificat documente pentru a mi se emite Autorizația de Construire  făcând cererea pe 26.07.2022  iar proiectul de structură demarind de abia  pe 28.07.2022  fiind  evident că documentația a fost incompletă pe 26.07.2022  și nu trebuia primită.

L)    Nu  eu sunt acelea care pe un teren de 181 mp  în Piatra Mare nr  56 am declarat că este o casă de lemn pentru a plăti impozit mai mic iar apoi când mi-am emis autorizația de supraetajare am declarat că este de cărămidă.

M)  Nu eu sunt acelea care pe un teren de 181 mp am declarat in fals pentru a mi  emite autorizația pentru mine insami că:

a)     Cladirea  are 97 mp ,

b)     Spațiul betonat  100 mp

c)      Iar spatiu verde verdele mai are și el 48 m .....adica 245 m :)))).

 

N)   Nu eu sunt acelea care i-am dat fostul lui candidat  USR  la Primăria Sectorul 4 avocatul Dobrev 180.000 € prin atribuire directa

O)   Nu  eu sunt acela care încalcă hotărâri  judecătorești definitive și apoi le cere consilierilor să plătească avocați din bani publici atunci când este amendat de instanța de judecată pentru că nu a respectat hotărâri judecătorești definitive.

P)    Nu eu sint acela care falsifică data recursului pentru a nu fi amendat.

Q)   Nu eu sunt acela care eram ridicat de pe jos beat  fiind la Văliug în urmă cu doi ani de catre  Domnul procuror Dancă,  același care la cererea dumneavoastră:

-         L-a trimis pe fostul primar în judecată pentru un santaj care nu există 

-         Abuzând de funcția ce o deține trăgea toate dosarele în care erau  reclamați membrii USR  pentru a dispune soluții de clasare , soluții de clasare desființate de Primprocurorul  DNA Brasov  în mai multe dosare printre care celebrul dosar cu catacombele , celebrul dosar cu numirea condamnatei penal definitiv pentru  abuz si fals Adriana Miron ca loctiitor al primarului pe perioada concediului  , respectiv dosarul cu șantajul pentru proiectul din Nisipului numărul 40.Legat de minciunile în ceea ce privește Ordonanța de clasare

 

1)      Legat de minciunile în ceea ce privește Ordonanța de clasare  și de "opinia științifică favorabilă"  ( probabil plătită cu 2 RON unui infractor USR-ist  ) vă menționez faptul că ne putem șterge la fund cu opinia dumneavoastră științifică atata  vreme cât există hotărâre judecătorească definitivă a Curții de Apel Brașov în dosarul numărul 1853/62/2022 care specifică foarte clar că ceea ce ați făcut este ilegal.

2)     In ceea ce privește asa zisa deghizare a mea în ONG-ist   voi învederez faptul  că nicăieri nu scrie faptul  că dacă fac construcții nu pot avea și un ONG cu  mai mulți prieteni ,  de altfel prin care să demascăm  infracțiunile comise de indivizi ca dumneavoastră.

        In acest   sens încă din anul 2010 am demascat infracțiunile penalului Blejnar  Sorin  ( fost șef  ANAF )  ,  acesta ajungând în cele din urmă acolo unde îi este locul .

              Asociația Salvați Circulația în Șcheii Brașovului a luat naștere  după ce fostul primar cu încălcarea prevederilor PUZ-ului  a stabilit dublu sens pe străzi cu latime de  3 m   ( Piatra Mare și Cetinii).

          Apoi  și dumneavoastră cu încălcarea unei hotariri judecătorești definitive ( 9471/3/2021 Curtea de Apel Bucuresti)  ați făcut același lucru încălcând și hotărârea judecătorească definitivă de această dată   pentru a nu ocoli atunci când ajungeți la moștenirea din Piatra Mare 56  a-ți stabilit că se poate merge pe dublu sens pe străzi cu lățimea de 3 -4 m. Ati fost din nou contrazis de instanta de judecata in dosarul nr 7672/3/2022.

3)     Ati uitat  să le specificați oamenilor faptul că procurorul  DNA  Brasov ce a clasat acest dosar era prietenul dumneavoastră care vă ridica de pe jos când erați beat la Văliug , in speta  domnul Dancă Georgel   între timp urmare a multiplelor clasari  desființate toate de către Primprocuror (motiv pentru  care îl felicit din nou ) a fost și dat afară din DNA.

4)     In ceea ce privește Ordonanța nu pot comunica aspecte din această însă știm amândoi că nu se poate redeschide Ordonanță de clasare  doar pentru a se ia mai administra probe ci doar pentru fapte grave ce nu fuseseră observate de domnul Dancă să zicem....... 


 

JoomlaMan