Drept la replica a unui dezvoltator la adresa USR-istilor penali din Primaria Brasov - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

 

 

Nu plange Flavia......ca Hossu iar prizeaza.....

Faptul ca partidul USR  este un partid mincinos  deja ne-am obișnuit , dar să folosești copilul nenăscut pentru a mai arunca în spațiul public noi minciuni ......parcă este un pic cam  ieșit din comun.

O să încerc să răspund punctual minciunilor domnului Hossu  pentru ca totusi  poate în final lumea sa înțeleagă cine sunt de fapt acești LGBT-isti , soroisti ,  drogalai recunoscuti ce au ajuns să pună mâna pe cel mai frumos oraș din România , pe orașul Brașov.

1)     Prima minciuna

Trombofilia , in primul rând pe înțelesul tuturor este o boală ce poate avea două forme,  una gravă respectiv  una mai puțin gravă.

Urmare a faptului că doamna Flavia a aparut  în spațiul public este evident  are o forma mai puțin gravă .

Pentru boala numita „trombofilie”  în atlasele de Medicină există indicații și contraindicații,  nicăieri oricât am fi căutat nu am găsit ca și indicații repausul la pat de care vorbește domnul Hossu Boghiu.

Link descriere boala trombofilie - click aici 

De altfel mai pe înțelesul tuturor trombofilia crește riscul de apariție a trombozei , ori dacă s-ar adăuga și repausul cu atât mai mare ar fi riscul motiv pentru care nu trebuie să fii medic ca să îți dai seama că în trombofilie repausul nu că este indicat dar este chiar contraindicat deoarece stind  nemișcat crește riscul apariției trombozei.

Pe această cale o rugăm pe doamna Flavia Boghiu să revină  printre  colegii dânsei deoarece ne este dor de falsurile profesionale făcute de departamentul pe care îl coordoneaza cât și datorită faptului că nu dorim să pățească vreo tromboză ca urmare a acestui repaus îndelungat recomandat de un medic fie prost fie certat cu legea .

Legat de medicul care în trombofilie i-a recomandat repaus am fi cu toții curioși să vedem această recomandare iar în măsura în care domnul Hossu Boghiu nu se sfieste să o facă publică il rugam sa o faca .....

2)       A doua minciuna.

In data de 6 februarie 2024 , la aproape trei ani de la formularea plângerii penale DNA Brasov a stabilit că doamna Flavia Boghiu are calitatea de suspectă.

Reamintim faptul că patrimoniul orașului Brașov se afla în subordinea acesteia și de Drept și de Facto.

Legat de așazisul principiu al  nevinovăției pe care tot îl aruncă în spațiul public arăt că prin HCL 469/19.08.2021  Consilierii locali au stabilit că nu pot da spre folosinta in scop comercial unor firme private catacombele decât contra unei sume de bani  nicidecum gratis.

Acest lucru  arată de ce distinsa  doamna Flavia Boghiu  a abuzat de funcția ce o deține confundând patrimoniul privat al orașului Brașov cu propria firmă...........

De altfel există și un răspuns scris al Primăriei Brașov către  societatea domnului Negrea (oare recunoasteti  acest nume???) în care se comunică că nu pot închiria  catacombele Brașovului decât contra unei sume de bani și cu acordul Consiliul Local in urma unei licitatii publice .

   

Deci cei de la USR Brașov stiau foarte bine faptul  că patrimoniul se închiriază sau se dă în folosință gratuită doar cu acordul Consiliului local și tocmai pentru că stiau că aceștia nu vor să le dea gratis s-au gândit să-l dea fără acordul consilierilor.........oare nu este un pic cam penal ???  De ce oare dna. Flavia este suspecta ....???

3)      A treia minciuna

Cu privire la așa zisa clasare readucem aminte că această clasare maiastra a fost dată de fostul  procurorul  USR-ist Dancă George.

  •         Același fost procuror ce îl ridica de pe jos pe dl. Coliban la petrecerea de la Văliug, acelasi procuror ce dispunea clasarea in  dosarul pentru fals al domnului Coliban , aruncand cu  praf în ochi tuturor și permis în practic fiecărui Senator al României se știe că a absolvit  zeci de facultăți fără să răspundă........
  •         Același procuror ce  clasa dosarul în care abuzând de funcția ce o deține primarul Allen Coliban plecând în concediu si încălcând Codul administrativ și  HCL-uri ale Consiliului Local  transferase atribuțiile primarului nu către cel ales de consilieri in speta domnul  Sebastian Rusu ci condamnatei  definitiv pentru abuz  și fals pe care o numise  Administratul public al Orașului Brașov , doamna Adriana Miron .......cei drept USR a  câștigat alegerile cu sloganul „  fără penali în funcții publice” ........ nu fără penale în funcții publice....:)))

Reamintim că și în acest dosar Primprocurolrul  DNA s-a autosesizat și a dispus să redeschiderea urmaririi penale motiv pentru care de la o zi la alta ne așteptăm ca și strategul din spatele acestui dosar , domnul Allen Coliban să fie trimis în judecată.

  •         De altfel acest procuror USR-ist  Dancă George este cel care îl trimisese „ pe repede înainte „ pe Scripcaru George în judecată pentru un santaj , în ceea ce o priveste pe doamna Melinda Țuțuianu.

Ca fapt divers aceasta vă poate povesti cu lux de amănunte unde a fost dus și la ce procuror de gașcă USR-ista condusă de Allen Coliban  și Victor Ilie.

4)     Cu privire la amenințările cu moartea la care faceti referire  ........reamintesc faptul că a fost vorba de o simplă glumă pe Facebook în care tanti Flavia apărea cu un ochi vânăt iar eu mi-am permis să glumesc și să zic că trebuie să facem și noi ca la Mogoșoaia (din câte cunosc la  Mogoșoaia cei de la PNL având un scandal cu cei de la USR  au părăsit sala  și nu au mai votat ,  căzând un proiect  foarte bănos pentru cei de la USR ,  nu așa cum-+9=` încearcă domnul Hossu Boghiu să insinueze  cum că acolo s-ar fi tras cu mitraliera și au fost omorâți distinșii USR-isti ).

 

 

5)     Legat de profesionalitatea doamnei Flavia Boghiu  arăt faptul că dovadă acestui profesionalism sunt zecile de dosare pierdute in instante cu societățile subsemnatului în materia  urbanismului de când îl are dinsa  în subordine.”

 

 

JoomlaMan