Dosarele “Zeului” - Primarul Municipiului Brașov - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

Dosarele “Zeului” : 

 

Putina lume din Brasov stie ca, dosarele Skoda si Tektron, nu sunt singurele dosare ale “Zeului” nostru si ca, in realitate “Zeul” ne va parasi din cauza altor dosare.

 

Astfel,  pe data de  25.09.2020, la Curtea de Apel Brasov Sectia Penala, are termen un dosar, in care s-a dovedit inca odata ca, D.N.A Serviciul Teritorial Brasov, este controlat politic asa cum se lauda chiar “Zeul” nostru, ce nu se sfieste sa declare in public ca, “atata timp cat este in PNL iar Iohanis Presedinte”, D.N.A-Serviciul Teritorial Brasov nu ii va face nimic.

           

Ce parea initial o gluma, pare sa fie realitate, D.N.A-Serviciul Teritorial Brasov devenind o masina de spalat dosare penale pentru problemele penale ale lui Georgel.

 

Astfel, dupa ce D.N.A-Serviciul Teritorial Brasov  a adunat tote dosarele de la Parchetele inferioare pe motiv ca este Organul Competent, dupa trei ani in care nu a cercetat nimic din abuzurile “Zeului”, le-a clasat ................motivand ca, nu este Organul Competent.

 

Apare intrebarea logica:

  1. Cum a fost competent sa claseze daca nu era competent sa solutioneze?
  2. De ce nu au fost trimise inapoi Parchetelor inferioare spre competenta solutionare?

 

Insa, dosarul in urma caruia cu siguranta ne va parasi “Zeul” nostru, este acela in care, de sute de ori, Georgica al nostru a incalcat OUG 26/2012, angajand aceiasi avocati (Adrian Rusu si Nicolae Vrancean) sa reprezinte Primaria Brasov, fara a avea acordul consilierilor prealabil, asa cum prevede legea.

           

In spete similare, alti Primari din tara, au primit pedepse cu suspendare,  doar pentru un singur contract in care angajasera avocati, nu pentru sute de contracte cum a facut Georgica al nostru.

           

Astfel, Curtea de Apel Cluj, a stabilit prin sentinta definitiva nr. 536/A/2017, ca, Primarul din Sighetul Marmatiei a incalcat legea dispunand suspendarea acestuia .

           

In schimb, la Brasov, D.N.A-Serviciul Teritorial “cerceteaza” din anul 2016  inca, cum un singur om, a platit milioane de euro din bani publici catre diversi avocati, fara a avea acordul consilierilor, cand in mod normal, in acest dosar, dupa 2-3 luni de cercetari, “Zeul” ar fi trebuit trimis acolo unde  ii este locul : VEZI IMAGINILE DE MAI SUS

JoomlaMan