Dati un leu pentru derbedeu

Dati un leu pentru derbedeu

Subscrisa Asociatia Salvati Circulatia in Scheii  Brasovului, are placerea de a va invita in data de 25.09.2020, orele 15:00, in fata Primariei Brasov, pentru o actiune caritabila ce are ca scop recuperarea prejudiciului cauzat Primariei Brasov de catre numitul Scripcaru George.

 

Intre anii 2014 -2018, Primarul Orasului Brasov a angajat in mod ilegal  avocati, care sa reprezinte Primaria fara a avea Hotarare de Consiliu prealabila pentru fiecare dosar in parte asa cum prevede OUG 26/2012. (Vezi Raspuns Curtea De Conturi ). Mentionam faptul ca, in general, au fost angajati aceiasi specialisti de renume, precum Adrian Rusu si Nicolae Vrancean.

 

Avand in vedere ca, prejudiciul este enorm, depasind milioane de euro, ne-am gandit  sa organizam aceasta actiune caritabila, cultural-artistica, prin care toti cei care tin la Primarul nostru, sa doneze cate un leu, pentru ca prejudiciul sa fie recuperat si DNA Serviciul Teritorial Brasov, respectiv judecatorii brasoveni,  sa aplice o predeapsa minima pentru Primarul nostru, pentru ca in anul 2070, toamana, sa il vedem din nou Primar.

 

Treaba este destul de serioasa in tara, doar pentru un proces, toti Primarii fiind condamnati cu suspendare. Situatia este dramatica in Brasov, Primarul nostru (campion, ca de obicei) avand sute de astfel de angajari ilegale ale unor case de avocatura. (vezi decizie Curtea de Apel Cluj)

 

Ne asteptam ca, dupa ce DNA-ul se va hotara sa il trimita in judecata (deja sunt 5 ani de cand dosarul se afla “in cercetare”), la sute de amanari din partea judecatorilor brasoveni ce in acesta cauza par sa nu aiba prea multe sanse asa cum au facut in dosare Skoda si Radet, pe care le-au amanat de 10-11 ori.

 

JoomlaMan