Catacombele Brasovului & viceprimarul USR

Catacombele Brasovului - foloase necuvenite si prejudiciu adus Primariei Brasov


03.09.2021 actualizare stire -  Declaratie prealabila adunare publica pasnica

Va facem cunoscut ca in ziua de 16.09.2021 intre orele 11:00-18:00 in Municipiul Brasov , in “exteriorul “ sediului Primariei Brasov se va desfasura o adunare publica pasnica organizata de Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului.

 
  • Principalul scop il constituie abuzul Viceprimarul Flavia Boghiu ce a prejudiciat grav bugetul Primariei Brasov prin permiterea folosirii gratuite a Catacombelor fara aprobarea Administratorului mai exact Consiliul Local Brasov , lucru dovedit de faptul ca in data de 20.08.2021 propunerea USR de acordare cu titlu de gratuitate a Catacombelor catre Asociatia Amural a fost respinsa de catre Consiliul Local Brasov .
  • De asemenea se va protesta si impotriva U.S.R. Brasov ce prin aprobarea HCL nr. 378/20.07.2021 (aprobata doar de catre consilierii U.S.R.) au prejudiciat grav bugetul localitatii dispunand inlocuirea Consilierilor Juridici platiti cu salariu in Dosarul 15331/3/2021 Tribunalul Bucuresti, cu o casa de avocatura aleasa prin atribuire directa chiar daca Consilieri Juridici castigasera cauza pe fond reprezentand cu brio Primaria Brasov .

 20.08.2021: Catacombele Brasovului - foloase necuvenite si prejudiciu adus Primariei Brasov

 

Plangere penala impotriva numitilor: Flavia Boghiu in calitatea sa de VicePrimar Brasov si Asociatia Amural :

In fapt doamna VicePrimar Flavia Boghiu a permis Asociatiei Amural, fara acordul Consiliului Local Brasov, sa foloseasca GRATUIT "Catacombele Brasovului" si sa obtina prin aceasta foloase necuvenite si chiar sa foloseasca curent care urmeaza, la o data viitoare necunoscuta, sa fie achitat catre Primarie!

foloase necuvenite:

 

plangerea penala formulata si depusa la D.N.A. Brasov:

referat Primaria Brasov:

JoomlaMan