Pozitie American Dream din data 17.04.19

Arhitecta sefa a Brasovului - sustragere de la instituirea sechestrului, vanzare ilegala:

 

Asa cum va spuneam in urma cu ceva vreme se pare ca DNA Serviciul Teritorial Brasov a gasit veriga slaba din Primaria Brasov, mai exact creierul operatiunilor ilegale ale primarului Scripcaru in persoana Arhitectei Sef ce in anul 2014, probabil afland despre sechestrul asigurator ce vroia sa il instituie Parchetul de pe Langa Judecatoria Brasov prin IPJ Brasov – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, a instrainat fictiv si ilegal apartamentul ce, ca persoana cu venituri modeste, trebuia sa il cumpere de la ANL Brasov. 
 
Astfel intr-un raspuns al Uniunii Notarilor catre una din asociatiile ce a reclamat-o pe arhitecta sefa la DNA Brasov se specifica foarte clar faptul ca apartamentul nu poate fi vandut fara certificat fiscal, ori cu siguranta in cele circa 3 minute cat a fost proprietar (vanzarea cu nr. 2234 si cumpararea cu nr. 2232 din aceasi zi) doamna Marinela Manolache nu a scos certificat fiscal si nici extras de autentificare pe numele dansei.
 
Astfel din cate se pare, la cererea Asociatiei Impotriva Abuzurilor Fiscale si Altor Abuzuri ale Statului, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov va ataca in instanta actul cerand nulitatea absoluta a acestuia. 
 
JoomlaMan