sute de mii de euro din bugetul PRIMARIEI BRASOV - Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

Profitand de atentia oamenilor la evenimentele din Ucraina, Allen Coliban, prin atribuire directa, achita sute de mii de euro avocatilor sai din bugetul PRIMARIEI BRASOV:

 

Dupa ce in vara anului 2021 cu buna stiinta i-a obligat pe cei 11 Consilieri USR sa incalce Legea (OUG 26/2012) si sa  gaseasca ca este “temeinic si justificat” ca Primăria Municipiului Braşov sa angajeze si sa achite avocati din bani publici pentru a-l apara, pe persoana fizica, pe primarul ce nu a pus in executare hotarari judecatoresti definitive, acum Colliban incearca acelasi lucru fortand mana Consilierilor PSD/PNL.

Din cate cunoastem DNA Brasov a inceput urmarirea penala impotriva Consilierilor USR ce in vara au incalcat Legea, insa probabil Primarul orasului Brasov vrea ca ceilalti Consilieri (PSD/PNL) sa fie reclamati la DNA .

Astfel reclamat fiind din nou in instanta ca nu respecta hotarari judecatoresti definitive in dosarele 3228/3/2022 si 3236/3/2022  alfate pe rolul Tribunalului Bucuresti, Primarul cere din nou Consiliului Local sa aprobe cheltuirea unor bani publici,  pentru ca avocatii sa il aprere in instanta in dosarele in care nu respecta hotarari judecatoresti definitive,  facand vendete personale DAR PE BANII BRASOVENILOR!

Primarul Facebook este suparat ca sageata USR, domnul Hossu, a fost refuzat in anul 2017 de cei de la Amercian Dream cand a cerut “chipurile” pentru partid suma de 200.000 EURO pentru a nu incepe un scandal/santaj  tipic USR/Nicusor Dan.

De altfel acelasi USR nu a avut nimic cu proiectul autorizat de cei lde la Monarch si preluat de Nordis ce se afla la nici 300 m de proiectul American Dream.  

Acestia au fost lasati sa construiasca chiar si doua etaje in plus fata de ce prevedea PUZ-ul USR tacand  malc. Nemaivazand cum “dealurile verzi sunt distruse”!

Prin targ umbla vorba ca atat bugetul USR cat si bugetul domnului Hossu respectiv al domnului Coliban, au crescut cu multe sute de mii de euro. Asociatia noastra a cerut in repetate randuri celor de la USR Brasov sa faca publice fondurile primite, insa au fost refuzati.

JoomlaMan