Minciunile primarului Allen Coliban dovedite de către instanta

Allen Coliban primarul Brașovului si-a emis autorizatie de construire anulata de instanta pentru fals!

Faptul că USR minte nu mai este o noutate!

Faptul că Allen  Coliban, exmatriculatul, minte și face falsuri  nu mai este o noutate ,însă de această dată noutatea constă în faptul că primarul Allen  Coliban și-a emis pentru el  însuși o autorizație de construcție  încălcând cel puțin 15 articole de lege și nu o zicem noi ci o reține instanța de la Tribunalul Brașov.

Astfel așa zisul apărător al Scheilor Brasovului și al spațiilor verzi și-a emis o autorizație de construcție în Zona protejată Scheii Brașovului, în baza unui certificat de urbanism ilegal, în care nu se cere PUZ-ul ce  trebuia să fie obligatoriu conform Art 47 din Legea 350/2001, tocmai pentru a evita acordul  Consiliului Local și al Comisiei tehnice de urbanism.

Allen  Coliban, exmatriculatul,  si-a eliberat  în mod ilegal un certificat de umanism fără PUZ.

De altfel domnul Coliban stia prea bine ca asemenea volumetrie nu ar fi fost aprobata nici de Comisia Tehnica de Amenajarea Teritoriului si Urbanism si nici de Consiliul Local.


De asemenea, apărătorul spațiilor verzi știind probabil că nu are spațiu verde ,în mod fals a consemnat că acesta ar avea 48 m rezultând că terenul său ar fi mai mare cu 60 m decât este  în realitate, trecand în mod fals diverse cifre care să ateste că ar avea ceva spațiu verde.

Instanța a descoperit insa că de fapt primarul Coliban nu are nici măcar 1 m² de spațiu verde!!!!


Stiind că nu are deloc  spațiu verde acesta și-a emis autorizație fără a avea Avizul de la Agenția Protecția Mediului.

  Instanța a sesizat și acest aspect.

Mai mult decât atât așa zisul apărător al Schiului a încălcat flagant PUG-ul Brașovului emițându -și o autorizație ce nu respectă volumetria cladirilor invecinate , clădirea sa fiind cu 6 m mai înaltă decit cladirile vecin.

Consola peste domeniul public blochează accesul autospecialelor  ISU, punand  practic în pericol viețile cetățenilor ce locuiesc mai sus de casa primarului de pe strada Piatra Mare unde nu mai poate ajunge autospeciala ISU.

Domeniul public  a fost ocupat în mod abuziv fără a se plăti taxa de ocupare a domeniului public. De asemenea, pentru că a ocupat domeniul  public și știa că este ilegal domnul Coliban și-a emis autorizație de construcție fără a obține aviz de la Comisia de circulație.

Și ca totul să fie ca la carte domnul Coliban si-a  emis autorizația de construcție în șapte zile în timp ce muritorii de rând așteaptă luni de zile să obțină o autorizație (poate chiar ani),primăria lui Coliban cerându-le zeci de completari la dosare.

Mai mult decât atât, în ultima zi, trspectiv în ziua în care a fost eliberată autorizația au fost depuse și memoriile de instalații  lucru cel puțin ieșit din comun.
       
Deoarece clădirea era mult mai mari decât cele din jur iar  coeficientul de utilizare al termenului nu-i ajungea, tot în mod ilegal pentru o clădire de P + 1 și-a  alocat coeficientul de la clădirile p + 2 , că deh...   merge, pentru ca  unii sunt mai egali decât alții.

Cel mai grav insă este faptul că funcționarii de la Direcția de Urbanism și Direcția Județeană de Cultură ambele aflate în subordinea primăriței Roz a Brașovului, au încălcat și ei  legea emițându-i un Aviz din partea DJC ilegal iar cei de la Direcția Urbanism emițându-i autorizație fără să-i ceară completări, cu toate că acestea erau flagrante prin proiectul  depus ascunzându-se elemente definitorii ca de exemplu lățimea străzii ce urma să fie ocupată si  peste care ieșea consola casei, respectiv volumetria și înălțimile clădirilor învecinate. 

JoomlaMan